SERVICII

Va oferim urmatoarele servicii:


Google Street View Trusted

Google Street View Trusted

   Google Street View | Trusted vă oferă posibilitatea de a aduce clienți din fața calculatorului, tabletei sau a telefonului în interiorul afacerii dvs. Doriți să prezentaţi interiorul afacerii dvs. pe propriul website? Doriți să arătaţi spatiul interior atunci când cineva vă caută pe Google după numele afacerii? Doriţi să apară afacerea dvs. pe harta Google? Google Street View | Trusted şi Tur Virtual Romania -  vă poate ajuta ca aceasta să se întâmple.

Tururi Virtuale 360

Tururi Virtuale 360

   Producem imagini panoramice de o calitate excepţională utilizate pentru crearea de tururi virtuale profesionale sau imprimare. Acestea sunt imagini panoramice 360° capturate folosind o cameră High Definition cu obiectiv sferic de tip fisheye de cea mai bună calitate.

   Cu ajutorul tururilor virtuale create de noi aveţi posibilitatea într-un mod interactiv "sa fiţi acolo şi să vă uitaţi în jur" având parte de un realism extraordinar oferit de fotografia digitală HD (High Definition).

Web Design & Ecommerce

Web Design & Ecommerce

Cu experienta de peste 14 ani in acest domeniu, realizam site-uri web, catalog online de prezentare, magazine online - folosind tehnologiile actuale si moderne printr-un design responsive (care permite vizualizare pentru mai multe dispozitive: telefon. tableta si PC)

Urmarim satisfactia clientilor nostrii, oferindu-le solutii online personalizate, tinem cont de calitatea si obtinerea target-ului propus initial,ulterior si prin alte servicii: Marketing si Promovare online, SEO, Publicitate locala.Tur Virtual Imobiliar

Tur Virtual Imobiliar

   Turul virtual reprezintă un instrument de vânzare eficient pentru agenţiile imobiliare din toată lumea deoarece permite agenţiei să prezinte într-un timp scurt mai multe proprietăţi decât o putea face într-o singură zi. 

Social Media Marketing

Social Media Marketing

  Ce vrem? De ce suntem aici? Raspunsul e Social Media si eventual mai adaugam si Marketing ca sa facem lucrurile mai interesante. Poti sa il numesti cum vrei: un val, un trend, o nebunie. Ne place tuturor, fie ca il numim Twitter, Facebook, LinkedIn, Hi5, MySpace, face parte din viata noastra de zi cu zi.

Fotografii Profesionale

Fotografii Profesionale

   Serviciile noastre din domeniul fotografiei comerciale se adreseaza tuturor celor care doresc fotografii profesionale digitale de calitate pentru site-uri web, cataloage si mape de prezentare, brosuri, flyere sau alte forme de reclama.